Benny's Kaktus"butik"

Salgsbetingelser og leverings betingelser:

www.bennyskaktus.dk er ikke en "rigtig webshop", men en privat hobbyperson, som sælger planter fra egen have, f.eks. når det ved omplantning ikke er plads i drivhuset til de omplantede planter! Eller når enkelte planter i haven er blevet for store og må beskæres. Jeg er også på grund af sygdom, nødt til at sælge en stor det af min samling, da jeg ikke længere kan passe det hele.

Følg venligst denne instruktion når du bestiller vare:

1. Skriv hvilken liste du bestiller fra.
2. Skriv dit fulde navn og adresse.
3. Skriv venligst i alfabetisk orden
4. Skriv venligst både navnet på planten, alle numre og eventuelt bogstaver, samt prisen på varen.
5. Hvis du bestiller fra flere lister lav da venligst flere lister, så der ikke opstår misforståelser!
6. Lav eventuelt en liste med alternativer, i tilfælde at vare skulle være udsolgt (oftest er der jo kun en plante af hver art/sort).
7. Oplys hvordan du ønsker at betale for varene.

Alle priser er i danske kroner.

Der sendes ingen vare uden at jeg har modtaget betaling forud. Der bør af denne grund også vedlægges en erstatningsliste, hvis de ønskede arter/sorter er udsolgt, hvis ikke der er en erstatningsliste, vil jeg vælge nogle erstatningsplanter.


Planter:

Bemærk!
Jeg kan kun sende planter fra ca. midt i april til ca. 1. oktober. Opuntia stiklinger kun fra midt i maj til 1. august, hvis der laves stiklinger senere end dette, kan de ikke nå at etablere sig inden vinteren! (dog kan "sene" stiklinger vente med, at blive plantet til næste forår, hvis de opbevares koldt og tørt vinteren over!)

Planterne kan kun bestilles ved email, ved bestilling pr. email er det nødvendigt, at du sender mig en "ønske liste", da det som det fremgår af listen, er der planter, som jeg kun har ganske få stiklinger eller planter af, og derfor er der stor mulighed for at de er udsolgte! Når jeg har fået "ønskesedlen", sender jeg en liste med de planter, som jeg kan leverer, og når jeg har modtaget pengene sendes planterne. SEND IKKE PENGE SAMMEN MED BESTILLINGEN! Med mindre der er vedlagt en "erstatningsliste"! Hvis der ikke er vedlagt en "erstatningsliste", vil jeg vælge nogle planter så pengene passer!

Pakning og forsendelse:
Opuntia stiklinger, kaktus, knoldsukkulenter, stænglsukkulenter og Sempervivum vil blive pakket uden jord i papirposer eller i avispapir. Yucca planter bliver sendt uden "jord", med rødderne pakket i en plasticpose, og med lidt let fugtig spagnum om rødderne. Jeg har sendt masser af planter på denne måde og det har altid fungeret fint.

Bemærk!
Jeg sender kun planter til EU lande og Schweitz (Til Schweitz dog ikke kaktus, og andre CITES listede planter!), da det er meget besværligt at få de nødvendige papirer til eksport til andre lande uden for EU! (pris ca. kr. 200,- plus ca. 2 måneders ekspeditionstid!)

Forsendelses omkostninger:

Til Danmark sendt med postdanmark:

0 - 5 kilo Kr 80,00
5-10 kilo Kr. 105,00
10-20 kilo Kr. 155,00

Sendt med Postdanmark:
EU-lande:
0-2 kilo kr. 210,-
3-5 kilo kr. 280,-
5-10 kilo 420
10-20 kilo 620,-
Normalt kan der være ca. 10-12 Opuntia stiklinge i en æske på 1 kg, og hver Yucca vejer ca. 200 til 500 gram, alt efter art og alder.

Øvrige Europa: kr. 205,- for de første 999 gram. herefter kr. 25,- per følgende 1000 gram. Maksimum 20 kilo.
Normalt kan der være ca. 10-12 Opuntia stiklinge i en æske på 1 kg, og hver Yucca vejer ca. 200 til 500 gram, alt efter art og alder.


Med GLS:
Belgien, Holland, Luxemborg, Tyskland.
Lille pakke, med mindre kaktus eller 2-4 stk. mindre Yuccaplanter (ca. som dem der har været dyrket i 3 liter potter) kr. 170,-
Mellemstørrelse pakke, med mange kaktus eller op til ca. 10 mindre Yuccaplanter (ca. som dem der har været dyrket i 3 liter potter) kr. 215,-
Stor pakke, op til ca. 15 Yuccaplanter (ca. som dem der har været dyrket i 3 liter potter) kr. 280,-
Ekstra stor pakke, med op til ca. 30 Yuccaplanter (ca. som dem der har været dyrket i 3 liter potter). kr. 335,-

Resten af verden: Jeg kan desværre ikke sende planter til lande uden for EU, da det er meget besværligt at få de nødvendige papirer til eksport til andre lande uden for EU!

Betaling:

Fra Danmark: Kan ske ved indbetaling på min bankkonto; reg nr. 9206 konto nr. 4745 602 185

Fra andre lande: Her kan næsten alle former for valuta kan bruges, så længe at det er pengesedler, ved bankcheck skal der pålægges er gebyr på 75,- for at veksle checken! (VIGTIGT! Jeg kan ikke tage imod personlige Checks fra andre lande end Danmark!) Det er kun en hobby for mig, så jeg kan desværre ikke tage imod kreditkort. Det er også muligt at overføre betalingen via netbank, hvor du skal bruge følgende oplysninger:
BIC-SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK 27 30 00 4745 60 21 85
kontonummer: 9206 4745 602 185
Benytter du bankoverførsel fra udlandet er der et gebyr på kr. 30,-. Dette gebyr bortfalder ved køb over kr. 700,-

Du kan også betale via Paypal, der skal dog lægges et gebyr til Paypal på 4 % af beløbet, ved denne betalingsmetode!Knold og stængelsukkulenter.
Kaktus til "varme".
Kaktus til "koldhus".
Yucca til koldhus og have og krukker!.

Salgsbetingelser og leveringsbetingelser:
Guide til spiring og dyrkning af kaktus og andre sukkulenter:
Fotogalleri med billeder af de planter jeg dyrker i haven og i de uopvarmede drivhuse (engelsk tekst).

Benny Moeller Jensen
Aalborgvej 305, Haestrup
DK-9800 Hjoerring
Danmark

Email:

info@yuccainfo.dk


! Foto galleri (Engelsk tekst) ! Cucurbitaceae ! Asclepiadaceae ! Yucca ! Hårdføre kaktus !Home ! E-mail ! Links ! Søg !Wanted ! English ! Nyheder !

! Web shop !

Copyright © 1998-2009
Benny Møller Jensen
Hjørring
Danmark

www.bennyskaktus.dk