Nyt på www.bennyskaktus.dk
Opuntia cymochila, Larimer Co., Colorado

Husk også at se hvad der er af nyt på den Engelske del af www.bennyskaktus.dk
De fleste sider på webstedet er med engelsk tekst og derfor er det her der er flest ændringer og nyheder.


20 oktober 2011.
Som flittige besøgere sikkert har opserveret, er der ikke sket ændringer på min website i meget lang tid. Det skyldes helbredsmæssige årsager, og jeg vil derfor reducere omfanget af min website, sådan den kun kommer til at handle om vinterhårføre kaktus og andre vinterhårdføre sukkulenter, samt selvfølgeligt Yucca. Siderne med knoldsukkulenter, Cucurbitaceae og Asclepiadaceae, og fotos som ikke er inden for mit interesseområde, vil blive slettet først i det nye år, hvis det da ikke kan lykkedes mig, at finde en som kunne overtage dem. Billederne følger selvfølgeligt med, dog ikke de billeder som jeg ikke har copyright til, dem kan jeg ikke overdrage til tredie person. Er du frisk på at overtage en eller flere af disse områder, så skriv til mig.

31 August 2010.
"Webshoppen" er opdatere med mange sjældne Mexicanske kaktus.

21 November 2009.
For ca. en uge siden, havde vi et nedbrud på vores computer, og har derfor ikke kunne svare på eventuelle hendvendelser. Vi har efter at sandsynlighed ikke mistet nogen data, men hvis du har skrevet til os, og endnu ikke fået noget svar, prøv da venligst at skrive igen.

25 Oktober 2009.
Opdatering:
På siden om formering er afsnittet med Såning af Yucca og Agaver, blevet opdatere med information om den til hidtil bedste metode til at så disse planter.

24. Maj 2009.

Webshoppen er opdatere, nu med billeder af næsten alle salgsplanterne.

21. Marts 2009.

Jeg begynder så småt at have det bedre efter diskusproteseoperationen, og er med hjælp fra min kone, begyndt at opdatere web-sider:

Bambusgalleriet er opdateret med mange flere fotos.

Siden om bambus i Danmark er opdateret.

Ny side om gødskning af bambus.

Ny side om anvendelse af bambus.

Ny side om Phyllostachys.

Også "Webshoppen" er jeg begyndt at opdatere, men der mangler dog lidt endnu. Salgssiden med Yucca er så godt som færdig, nu er det jo snart ved at være plantetid, og jeg har masser af gode hårdføre Yucca, som jeg ikke har plads til, eller helbred til at kunne passe, så gør en god handel nu.

Januar 2009.
Grundet sygdom, har jeg for tiden, ikke mulighed for at svare på e-mails, hvis du har spørgsmål, kan du prøve, at stille dem i et af følgende forum:

bambusforum Nyt dansk forum for bambusinteresserede.

Hardy desert and other exotic plants
This is an internet forum both in English and/or in German, with members all around the world, here you will be able to "talk" about Yucca, hardy cactus, hardy succulents, palms, books and many other topics. Join today.

Yucca & Co  is a forum in German language, you can write in English, but you can expect to get the answer in German.

Exotiska växter i Skandinavien

Jeg forventer, at være "kampklar" igen sidst i april eller i begyndelsen af maj.

4. Januar 2009.
Nyheder og opdateringer:
Bambus til danske haver.
Fargesia nitida i blomst i Vendsyssel.
Bambusgalleriet er opdateret med masser af bambusfotos fra haven.

1. Januar 2009.
Grundet sygdom (dobbelt diskusprolaps m.m.), var der i 2008 desværre kun enkelte opdateringer. I 2009 vil, hvis tiden og helbredet tillader det, bringe masser af nyt og godt til alle brugerne af www.bennyskaktus.dk., blandt andet mere om Bambus og Yucca til danske haver. Husk også at kikke på opdateringer af de sider med Engelsk tekst.
Plantelisten for 2009 vil sikkert blive længere end tidligere, da jeg, på grund af sygdommen og pladsmangel, igen bliver nødt til at begrænse min private samling. Hvilke planter der bliver tale om, vil kunne ses på plantelisten i foråret 2009, kik på plantelisten fra foråret 2008, så du kan se, hvad du blandt andet kan forvente.

Jeg ønsker alle besøgende et godt nytår for 2009, må alle få det godt og jeres planter trives.

JUBILÆUM.
7 April 2008.
I dag er det 10 år siden, at de første websider, til det der i dag er www.bennyskaktus.dk, blev sendt ud i Cyberspace. Det skal fejres med rabat på alle Yucca "Jensen hybrider". Ud over Jubilæumsrabatten som gælder hele April og Maj 2008, vil der være en yderligere rabat på dem, da de er lidt grimme efter den fugtige vinter 2007-8. Planterne har flotte rødder og er begyndt at gro igen og vil i løbet at ca. 10 uger være flotte igen.

VIGTIG!
26. Januar 2008.
www.bennyskaktus.dk er ved at blive flyttet til en ny server, da det firma som min host tidligere brugte (Alabanza), er blevet solgt til et stor multinationalt firma (navisite), som slet ikke har den samme gode service og er ligeglade med de små kunder. Jeg håber at flytningen bliver smertefri, og at der ikke er for mange problemer, hvis du som besøgende opdager noget mystisk eller fejl på siderne, vil jeg meget gerne om du skriver en mail til mig derom, du kan sende den til benny(snabelA)bennyskaktus.dk.

1. Januar 2008.
Grundet sygdom (dobbelt diskusprolaps m.m.), var der i 2007 desværre ikke været nogen opdateringer. 2008 vil, hvis tiden og helbredet tillader det, bringe masser af nyt og godt til alle brugerne af www.bennyskaktus.dk., blandt andet mere om Bambus og Yucca til danske haver.
Plantelisten for 2008 vil sikkert blive længere end tidligere, da jeg, på grund af sygdom og pladsmangel, igen bliver nødt til at begrænse min private samling. Hvilke planter der bliver tale om, vil kunne ses på plantelisten i foråret 2008, nogle af planterne er allerede på listen, så du kan se, hvad du blandt andet kan forvente.

Jeg ønsker alle besøgende et godt nytår for 2008, må alle få det godt og jeres planter trives.

1. September 2006.
Nyhed:
På opfordring har jeg lavet lidt sider om dyrkning af bambus i Danmark:
Bambus til danske haver.
Fargesia nitida i blomst i Vendsyssel.
Bambusgalleri.
Liste med alle mine bambus.

5. August 2006.
Åbent hus kl. 14.00:
NKS Østjyllandskredsen kommer på besøg, og "besigtiger" min kaktus og sukkulentsamling. Der vil også være lidt plantesalg, eventuelt også fra andre kredsmedlemmer, som gerne må medbringe deres "overskudsplanter". Jeg har selv efter forårets omplantninger har fået "pladsmangel", har været nødt til at reducere omfanget af min private samling, se nyheden 1. Juni 2006. "Folk" som ikke er medlem af NKS (Nordisk Kaktus Selskab), er også velkomne denne dag, men disse SKAL melde deres ankomst inden besøget! E-mail

29. Juli 2006.
Åbent hus kl. 13.30:
NKS Nordjyllandskredsen kommer på besøg, og "besigtiger" min kaktus og sukkulentsamling. Der vil også være lidt plantesalg, eventuelt også fra andre kredsmedlemmer, som gerne må medbringe deres "overskudsplanter". Jeg har selv efter forårets omplantninger har fået "pladsmangel", har været nødt til at reducere omfanget af min private samling, se nyheden 1. Juni 2006. "Folk" som ikke er medlem af NKS (Nordisk Kaktus Selskab), er også velkomne denne dag, men disse SKAL melde deres ankomst inden besøget! E-mail

21. Juli 2006.
Nyhed:
I 2003 fik meristemformerings firmaet Succulent Tissue Culture tre forskellige Yucca til forsøgsopformering in-vitro, nu er det lykkedes at op formere to af disse og de har fået navnene:
Yucca 'Karlson'  (denne er en F:2 frøplante af den så berømte Yucca 'Karlsruhensis')
Yucca 'Albuquerque Mystery I' (Y. recurvifoliax ? (Y. glauca)).
Sidst i maj 2007 vil jeg kunne sælge lidt af disse planter.

1. Juni 2006.
Nyhed:
Jeg har fået "pladsmangel" efter forårets omplantninger, er jeg nødt til at reducere omfanget af min private samling, dette er en "engangsforestilling", så det er NU du skal slå til! Se hvilke planter her!

19 Maj 2006.
Nyhed:
Min kone Elena fødte kl. 19.39 vores velskabte og sunde dreng, der ved fødslen var 51 cm lang og vejede 3010 gram. Nu er de næste generation af planteinteresserede Jensen'er er sikret!

August 2005.
Nyhed:
Vi har haft besøg af  TV2Nord, Du kan se programmet "Mogens kom forbi" på  deres website. Programmet blev vist Mandag den 26. september 2005.

-
Foto Elena Y. G. Jensen Copyright 2005.

15. September 2004.
Opdatering:
Siden om Huernia er opdateret.
En del engelske sider er opdateret
Siden om Cynanchum er opdateret

7. August 2004 kl. 13.30-17.00
Åben have for NKS Østjyllandskredsen:
Denne dag holder jeg åben have for NKS Østjyllandskredsen, der er dog også adgang for NKS medlemmer fra andre kredse. Kom forbi og få en kaktus/sukkulent snak med ligesindede. Der vil blive serveret Kaffe og The til de besøgende gæster. Læs mere på NKS hjemmesiden under kredsene. Jeg har "ryddet op" i nogle af mine gamle planter for at gøre plads til nye og alle de omplantede der ender i større potter, kom og gør en god handel, der er flotte "show planter" imellem!

3. August 2004
Opdatering:
På siden om dyrkning af Ascleps er afsnittet om formering af stængelsukkulenter blevet opdateret.

1. August 2004
Nyhed:
Ny side om Apteranthes (Asclepiadaceae) er oploadet, Denne slægt omfatter blandt andet planten som tidligere var kendt som Caralluma europaea.

5. juli 2004
Nyhed for Yucca fans:
Det Hollandske vævsformerings laboratorie Succulent Tissue Culture har små reagensglasformerede planter af Yucca de-smetiana til salg, det er små planter og de er ikke billige, men det er første gang nogen sinde at disse udbydes til salg i større mængder.

5. - 6. juni 2004
HUSK! i kan møde mig på Bangsbo Blomsterfestival i Frederikshavn lørdag den 5 juni og søndag den 6 maj 2004, hvor jeg vil have et pænt udvalg af forskellige planter til salg (Kaktus og andre sukkulenter (både til have, koldhus og til frostfrit drivhus/vindueskarm), alpine planter, Sempervivum, Yucca, stauder og sikkert meget andet). Årets tema på Blomsterfestivallen vil være planter i krukker, potter, pander m.m. Det er kun fantasien som sætter grænser. Husk at Yucca er fantastisk gode at dyrke i store krukker!. Hvis i aldrig har været til Bangsbo blomsterfestival i Frederikshavn, er i virkeligt gået glip af en stor plante-begivenhed, i vil helt sikkert fortryde hvis i ikke kommer forbi i år!
 

3 Juni 2004
Nyhed:
Der er oploadet en side om slægten Maihuenia (Engelsk Tekst).

7. Maj 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Følgende sider er opdateret:
Fotogalleriet med Pediocactus (Engelsk tekst) er opdateret med masser af billeder
Fotogalleriet med Sclerocactus (Engelsk tekst) er opdateret med masser af billeder
Fotogalleriet med Navajoa (Engelsk tekst) er opdateret med masser af billeder
Siden om Pseudolithos er opdateret.
Siden om Brachystelma er opdateret.
Siden om Echidnopsis er opdateret.
Siden om Huernia er opdateret
Siden om Orbea er opdateret

18. April 2004
Nyhed:
Der er oploadet en side om mine Echinocereus hybrider (Engelsk Tekst).

17. April 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Følgende sider er opdateret:
Fotogalleriet med Pediocactus er opdateret med masser af nye billeder.

12. April 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Følgende sider er opdateret:
Ordbog.
Den danske Yucca side.
Fotogalleriet med Pediocactus.

10. April 2004
I dag åbnede årets første blomster i det uopvarmede drivhus:

Pediocactus simpsonii ssp. indranus
Lemhi Co., Idaho (RP95).
Denne plante er dyrket fra frø sået i 1997, og vokser på egen rod.
Snart følger mange flere blomster i alle de andre arter også vil fotogalleriet selvfølgeligt blive opdateret med masser af blomstrende kaktus.

1. April 2004
Nu er der for alvor forår i Vendsyssel, der er masser af blomsterknopper i kaktusserne inde mine to små uopvarmede drivhuse, i dag så jeg blomsterknopper i følgende slægter: Pediocactus, Sclerocactus, Navajoa, Toumeya, alle mine Echinomastus (jeg har 1 plante) og Echinocereus'erne er også begyndt at vise knopper, der er kopper i Echinocereus viridiflorus, E. chloranthus, E. coccineus, E. xroetteri, E. triglochidiatus og i E. triglochidiatus var. mojavensis.  hverdag ser jeg nye planter med knopper, På denne årstid er det fantastisk dejligt at komme hjem fra arbejde og gå rundt og se at det hele langsomt vågner..

Inde i huset vindueskarme er der også forår med blomster i Adenium obesum, Huernia angulensis, Uncarina roeoesliana, Momordica rostrata (hun plante) og Kedrostis africana, snart vil listen med blomstrende planter kunne fordobles hver uge, det er en skøn tid vi nærmer os.

I haven kan der fortsat ske tab, aprilsvejret kan jo være noget barskt. Men på nuværende tidspunkt ser det ikke ud til at der er de store tab denne vinter, lidt Echinocereusog Yucca som var plantet ud for hårdførhedstest, er døde, men alt i alt ikke nogen forfærdelig vinter.

Nyhed:
Jeg har hjulpet en ven med at lave en lille website for hans plantecenter, kik ind til Gartneriet landlyst og gør en god handel!.

7. Marts 2004
I dag fik Pediocactus, Sclerocactus, og Echinocereus planterne i koldhuset vand for første gang, kun ganske lidt, da det jo fortsat er frost hver nat. Mange Pediocactus havde allerede begyndende blomsterknopper, så det var op over med at begynde at vande, sådan at knopperne ikke aborterer.

17. Februar 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Siden om slægten Pachycarpus (Asclepiadaceae) er opdateret med flotte billeder, venligst udlånt af Maddy Lehmann fra Sydafrika.

14. Februar 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Siden om slægten Hoodia (Asclepiadaceae) er opdateret med flere billeder.
Nyhed:
Der er oploadet flere billeder på siden med billeder fra Jakob Baran's store Hoodia samling.

8. Februar 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Siden om slægten Hoodia (Asclepiadaceae) er opdateret med nye billeder.
Nyhed:
Der er oploadet en side med billeder fra Jakob Baran's store Hoodia samling.

5. Februar 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Siden om slægten Tromotriche (Asclepiadaceae) er opdateret med et nyt billede.

27 Januar 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Ordbogen  med botaniske udtryk er blevet opdateret.

25 Januar 2004
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Siden om Trichocaulon (Asclepiadaceae) er blevet opdateret
Nyhed:

Jeg har oploadet et ekstra stort billed (230 KB) af Stapelianthus decaryi som du kan bruge til baggrund på dit skrivebord!

24 Januar 2004
Nyhed:
Nu er jeg endelig færdig med at skrive om sukkulenterne fra Asclepiadaceae (i alt 62 sider), her vil du kunne finde masser af viden om denne spændende planteslægt. Der vil dog fortsat være meget arbejde med dette nye tiltag, da jeg fortsat mangler fotos af de fleste slægter. DU kan også være med til at udvikle siderne, ved at indsende billeder og andet som kan gøre siderne endnu mere interessante. God fornøjelse Benny Møller Jensen.
Nyhed:
Der er nu oploadet en ordbog  med botaniske udtryk samt "Engelske-Dansk ordbog".

Mandag 15 December 2003
Jeg har netop opdaget en fejl på Benny's webside om Cucurbitaceae (Agurkfamilien) Hvor fra det ikke har været muligt at navigere vidre til siderne om Asclepiadaceae, jeg beklager meget. Fejlen er nu rettet og der er igen adgang til siden. Først i det nye år vil hele afsnittet om Asclepiadaceae blive opdateret med masser af oplysninger om denne spændende plantefamilie, der vil selvfølgeligt også være masser af billeder. Glæd jer til denne opdatering!

Torsdag 13 November 2003
Cactus Mall's server udskiftes i dag, dette kan give anledning til at der i op til et par timer ikke vil kunne kommes i kontakt www.bennyskaktus.dk. Den nye server har 6 gange mere plads og er 8 gange hurtigere samt har 4 gange så meget RAM, så det skulle blive endnu hurtigere at uploade sider og billeder fra alle Cactus mall's domæner.

Nyhed:
Jeg har samlet alle oplysninger om formering af kaktus fra hele www.bennyskaktus.dk, på én side, der er udover er næsten alle oplysningerne om emnet opdateret, og afsnittet om såning af Pediocactus og Sclerocactus er væsentligt forbedret.
Se selv efter på denne side: http://www.bennyskaktus.dk/propagat_DK.htm

Mandag 27 oktober 2003.
Jeg er blevet interviewet af  Journalist André V. Larsen fra DR-P1 og hvis du ikke fik hørt, kan det høres on-line (også med et 64K modem!!), for at høre interviewet skal gøre følgende:
Klik på: http://www.dr.dk/p1/ondemand/index.asp
klik på arkiv/spilleliste
find programmet "et øjeblik"
Vælg klikstart afsnit 6:10
klik på afspil

God fornøjelse.

15. oktober 2003.
Dødsfald
Ved middagstid den 30. september 2003 døde den i Danmark så kendte planteskoleejer P. C. O. Nørgaard efter længere tids sygdom. P. C. O. Nørgaard var ved sin død 86 år og stadig aktiv på sin planteskole i Sundby på øen Mors i Limfjorden. P. C. O. Nørgaard havde ingen nære slægtninge, men havde været så forudseende at han havde lavet et plantetestamente, hvor i alle hans planter skal deles imellem forskellige personer, egendommen, indbo og formue overdrages til Morsø Museum, og skal bruges til at sikre finansieringen af fremtidige arkæologiske udgravninger på Mors.
P. C. O. Nørgaard var en kendt plantesamler af mange spændende og ofte sjældne planter, han havde en special interesse for: Iris, Hemerocalis, Yucca, Agapanthus, Sempervivum og Jovibarba, Papaver, Primula auricula + Primula pubescens + hybrider og former af disse, Mandragora officinarum, Dahlia, Paeonia. Ja faktisk var han interesseret i alle sjældne og interessante planter. P. C. O. Nørgaard vil blive savnet af alle dem som kendte ham, og Danmark har mistet den mest interessante planteskole, heldigvis vil hans planter vokse vidre i haverne hos de personer som har overtaget han store plantesamling. Jeg er selv en af de personer som har overtaget en del af hans mange planter, blandt andet har jeg overtaget hans samling af næsten 30 Yucca planter og omkring 300 forskellige former af Sempervivum og Jovibarba, plus mange andre interessante planter. Når jeg om nogle år har fået planterne omformeret vil jeg kunne levere planter i P. C. O. Nørgaard ånd. Ære være hans minde.

Nogle af alle de forskellige Yucca planter, jeg arvede fra P.C.O. Nørgaard.

5 september 2003
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Næsten alle 234 sider på www.bennyskaktus.dk er opdateret med nyt design og farver. Det er blevet lettere at navigere i den Engelske del om Yucca, da der er link til alle arter nævn i teksten. Der er rettet og ændret en del i mange sider og du skulle prøve at surfe rundt og se de mange flotte billeder. Som sædvanligt er der sket mest i den engelske del da de fleste sider er skrevet på engelsk. Det er kun fotogalleriet som mangler at blive redesignet, men også dette vil snart være klar.

25 Juli 2003
Nyhed:
Det er for første gang lykkedes min ven Pia og jeg at krydsbestøve en Yucca. Første blomst på Yucca arkansana blev bestøvet 14 Juli med pollen fra Yucca filamentosa?, og omvendt, nu er der en frugt på hver plante, siden er det lykkedes os at krydsbestøve endnu flere arter og sorter med hinanden. Når jeg har samlet flere data om bestøvningerne vil der blive lavet en speciel webside med hele processen.
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Siden om Yucca arkansana er op dateret blandt andet med fotos af frugten.

23-24 Juli 2003
Nyhed:
Jeg har haft besøg af en journalist og en kameramand fra DR2 voksenundervisning, som snart begynder at udsende (15 september) en hel masse udsendelser med interview af "ganske almindelige danskere" med en eller anden usædvanlig hobby, og hvad de bruger deres computer til i forbindelse med dered hobby. Afsnittet hvor jeg er med vil blive sendt den 20 oktober, så hvis du vil se personen bag www.bennyskaktus.dk "live" har du chancen denne aften! Jeg er meget spændt på hvad de har fået ud af de 5 timer videobånd de optog i min have?

15 Juni 2003
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Fotogalleriet med sukkulente Agurker er opdatere med flere fotos af sjove planter.

12 April 2003.
Ændringer på www.bennyskaktus.dk
Link siden er blevet opdateret med mange flere link, blandt andet til nye gode danske kaktus web-sider, der er også tilføjet et link til et helt nyt mad-sted, som jeg syntes du skulle besøge.

9 April 2003.
I haven eller drivhusene
De første to kaktus i koldhuset er begyndt at blomstre, det er Pediocactus simpsonii som blev de første i år. Snart følger flere arter af Pediocactus, Navajoa, Toumeya, Echinomastus, Sclerocactus og siden vil Echinocereus viridiflorus åbne deres citrusduftende kønne grønne blomster.

25 Marts 2003.
Nyhed:
Endelig er min "web host" som er "the cactus-mall server", godkendt til .dk domæner, dette betyder at jeg ikke behøver at at bruge IP numrene længere, men i stedet kan bruge www.bennyskaktus.dk

20 Marts.
VIGTIG INFORMATION!
I flere måneder har jeg haft computer problemer, og dette endte i januar med at min computer "afgik ved døden", jeg kunne heldigvis redde de fleste af mine filer, men har mistet næsten alle mine e-mails og alle mine e-mail-adresser (backup virkede ikke!). Hvis du har forsøgt at komme i kontakt med mig fra sidst i November 2002 til først i Marts 2003, send da venligst en ny email Min nye computer er nu oppe og køre for fuld fart (de er hurtige de nye maskiner!) Jeg ser frem til at høre fra gamle og nye besøgende af www.bennyskaktus.dk

16 November 2002.
Jeg har lige oploadet nogle nye sider til www.bennyskaktus.dkså nu er der 200 sider jubilæum på www.bennyskaktus.dk !

Side om Stapelia og lignede.
http://www.bennyskaktus.dk/Asclepiadaceae_DK.htm

Side om Apocynaceae:
http://www.bennyskaktus.dk/Apocynaceae_DK.htm

Side om Cucurbitaceae (agurkfamilien):
http://www.bennyskaktus.dk/Cucurbitaceae_DK.htm

Lille fotogalleri med Græskar (mangler fortsat en del billeder!):
http://www.bennyskaktus.dk/Pumpkin-pictures_DK_01.htm

Lille fotogalleri med sukkulenter i Agurkfamilien
http://www.bennyskaktus.dk/Cucurbitaceae_pictures_DK.htm

Lille fotogalleri med billeder af caudex planter:
http://www.bennyskaktus.dk/Caudex-pictures_01.htm

27 oktober 2002.
Der er ikke sket de store ændringer, men der bliver hele tiden foretaget små justeringer af brudte link og tilføjet nye billeder rundt om på webstedet. Noget af det sidste er en side om e-mails, da jeg modtager alt for meget "spam-mail". også siden med dyrkning af kaktus på friland er blevet opdateret.

8. August 2001.
Jeg har lige skannet et ganske godt dias (syntes jeg selv!) af de nye torne på Opuntia polyacantha 'Carmin'. Billedet er lavet i størrelsen 800 x 600 (87KB) så du kan bruge det som baggrundsbillede på din computerskærm.

Du kan se billedet ved at klikke på det lille billede til højre:

For de tekniske:
Kamera:
Håndholdt, Pentax MZ-5, med Pentax 35-80 mm AF linse (sat på 80mm) + 6x nærlinser, 1/30 sek F16, UV filter.
Film:
Fuji Provia 100F (Dias).
Skanner:
NIKON COOLSCAN III i 1350 dpi, reduceret til 96 dpi og ændret til format 800 x 600.

7 Juli 2001.
Jeg har tilføjet flere nye billeder og ændret placeringen af de "gamle", så det er muligt, at du har fået en fejlmeddelelse denne dag, det er kun imens jeg var ved at foretage disse ændringer og tilføjelser!


20 maj 2001.
Årets planteliste er endelig færdig!, se den på denne side: Planteliste Maj 2001.15 April 2001.
Jeg  har fået ny e-mail adresse: info@yuccainfo.dk


14 Februar 2001.
Nu er søgefunktionen endelig kommet på dansk; Søg på www.bennyskaktus.dk. (Der kan dog fortsat ikke søges på ord der indeholder: æ, ø, å da dette ikke virker!)

19 Januar 2001.
fotogalleriet (Engelsk tekst) er blevet opdateret med endnu ca. 40-50 nye flere billeder af nogle af mine mange planter.

18 Januar 2001.
fotogalleriet (Engelsk tekst) er blevet opdateret med mange flere billeder af nogle af mine mange planter.
Mine Kaktus og Yucca venner og deres haver (Engelsk tekst) er blevet opdateret med flere venners haver og billeder her fra.

Januar 2001
Den nye frøliste nr. 3. 2001 er klar, nu med mere end 325 forskellige arter at vælge imellem.Januar 2001
Som du måske har opdaget er denne webside nu flyttet til mit eget domæne www.bennyskaktus.dk som findes på en server hos "Cactus and succulent plant mall", der som bekendt er verdens største kaktus websted.

I fremtiden vil jeg ændre en del af siderne, samt gøre det blive nemmere at navigere rundt på siderne.

NYHED! du kan nu søge på hvilket som helst ord på www.bennyskaktus.dk. (søgemaskinen er engelsk så du kan ikke søge på ord der indeholder: æ, ø, å da det ikke virker!)19. December 2000
Ny side om Hårdførhed uploaded
Ny side om formering uploaded8. December 2000

Næsten alle siderne er blevet opdateret eller ændret.


! Ordbog ! Foto galleri (Engelsk tekst) ! Cucurbitaceae ! Asclepiadaceae ! Yucca ! Hårdføre kaktus !Home ! E-mail ! Links ! Søg ! Wanted !English ! Nyheder !

Copyright © 1998-2006
Benny Møller Jensen
Hjørring
Danmark

www.bennyskaktus.dk